twittermania.nl

facebook rss

De mooiste Twitter-achtergronden

Door op 6 - 03 - 2010 11:35

Als je nog inspiratie zoekt voor een achtergrond voor je Twitter-pagina, moet je zeker een bezoekje brengen aan TwitterBackgroundsGallery. Op deze website kan je prachtige voorbeelden zien. Er zijn meer dan 1.600 ontwerpen te vinden. Verder is er ook een top 10 van designs en staan er tips voor een goede achtergrond voor je account. Op dit moment is een ontwerp van @mmpow nummer 1 in de top 10. Een prachtig design van de account van de Canadese website Alchemic Dream. Echt een aanrader deze site!

Gerelateerde artikelen

2 reacties to “De mooiste Twitter-achtergronden”

  1. Men onderschat vaak wat de impact van een goede twitter-achtergrond. Het geeft een eerst kale en saai ogende pagina met tweets een veel professionelere en uitdagende uitstraling. Twitterbackgroundsgallery is idd een goeie site met veel achtergronden, kwam daar vroeger ook super veel :-)

  2. […] 3. De mooiste Twitterachtergronden. […]

Reageer...