twittermania.nl

facebook rss

Boris van der Ham beste webpoliticus

Door op 2 - 06 - 2010 9:27

Fanatiek twitteraar Boris van der Ham (D66) is gekozen tot beste webpoliticus. Hij kreeg niet alleen de voorkeur van de jury, maar wist ook de publieksprijs in de wacht te slepen. De jury: “Van der Ham weet internet in de volle breedte effectief in te zetten. Hij gebruikt zijn website als portal naar zijn sociale media, hij is actueel, scherp en houdt alles regelmatig bij”. Als beste twitteraar kwam Femke Halsema (GroenLinks) uit de bus. Volgens de jury twittert ze “inhoudelijk, humoristisch en krachtig”. Wat de jury bovendien erg waardeert, is dat twitteren bij Halsema geen eenrichtingsverkeer is. “Zelf volgt ze ook anderen en ze beantwoordt de aan haar gerichte tweets regelmatig”.

Gerelateerde artikelen

1 reactie to “Boris van der Ham beste webpoliticus”

  1. […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door tweetsmania, Politiek Next. Politiek Next heeft gezegd: B: Boris van der Ham beste webpoliticus | Twittermania: Fanatiek twitteraar Boris van der Ham (D66) is gekozen… http://bit.ly/aPsCD2 #d66 […]

Reageer...