twittermania.nl

facebook rss

Twitter CEO Evan Williams kreeg gisteravond in een ‘Q&A’ over het nieuwe design van de Twitter-website, een uur lang een spervuur van vragen te verwerken. Nee, Twitter heeft geen plannen voor een eigen desktop client à la Tweetdeck, liet Williams weten. Nee, we hebben geen datum waarop iedereen ‘het nieuwe Twitter’ kan zien, tweette @ev. Volgens hem zal het enkele weken duren voordat alle Twitter-gebruikers het nieuwe design kunnen zien. De uitrol gebeurt niet per land, maar gaat random.

Williams kreeg natuurlijk ook de vraag of het aantal karakters in een tweet zal worden uitgebreid naar 160, zoals in een SMS. “Waar moeten we dan de gebruikersnaam laten?”, was het voor de hand liggende antwoord van @ev. “We houden het bij de gouwe ouwe 140 karakters”.

Evan Williams schuwde de humor in het vraag- en antwoordspel niet, getuige onderstaande tweet aan twitteraar @sam_holmes.

Danny Sullivan van Search Engine Land heeft een transcriptie gemaakt van de vragen en antwoorden. Die kan je hier vinden.

Bron: WiredGigaOMSearch Engine Land, Twittermania ©

Gerelateerde artikelen

Reageer...