twittermania.nl

facebook rss

Ieder jaar wordt aan het eind van het jaar door 3FM de actie Serious Request georganiseerd. Serious Request stopt de DJ’s dan in een zogeheten Glazen Huis waar ze een week lang radio maken voor het goede doel. Tijdens die week eten de DJ’s niets en moeten ze het doen met alleen speciaal gemaakte sapjes én de ondersteuning van het publiek dat in grote getallen het ingezamelde geld bij de DJ’s langs komt brengen. Het Glazen Huis staat deze keer in Eindhoven. Dit jaar organiseert @Serioustweeps een Tweetup op 19 december om tweeps die de actie van Serious Request ondersteunen gezamenlijk het ingezamelde geld te laten overhandigen.

Dus als je toch al van plan was om je in te zetten voor de actie van het Serious Request, dit jaar is het goede doel de weeskinderen in Afrika de hun ouders verloren hebben aan HIV/ Aids, doe dan mee met deze spontane actie van betrokken tweeps!

©Twittermania

Gerelateerde artikelen

Reageer...