twittermania.nl

facebook rss

Twitter heeft de laatste tijd enorm in haar serverpark geïnvesteerd. Dat is één van de belangrijkste redenen dat we de Fail Whale de laatste tijd maar zelden zien. Des te opmerkelijker dat op Eerste Kerstdag ons minst geliefde zeezoogdier weer van zich liet horen. Volgens ‘netwerkcheck’-bedrijf pingdom.com was Twitter.com gisteren maar liefst 58 minuten lang onbereikbaar.

Of het aan het grote aantal Kerstgroeten lag is niet duidelijk, maar het was een flinke storing. Dat terwijl Twitter net zo lekker bezig was als het gaat om de betrouwbaarheid van de dienst. In de maanden september en oktober had de website een ‘uptime’ van 99.9% en in november zelfs van 100%. Met de storing van gisteren zakt Twitter weer terug naar het niveau van augustus.

©Twittermania

Gerelateerde artikelen

Reageer...