twittermania.nl

facebook rss

Soms is een simpel idee voldoende voor een mooie website; en waar kun je beter nieuwe ideeën op doen dan op de pipeline van Twitter; alle tweets die wij doorlopend produceren! Dat moet zo’n beetje de gedachte zijn van Kenji Wellman de man achter Interstellr én TwtSpire.com! TwtSpire is een samentrekking van Twitter en Inspire en dat is exact wat het doet: het verzameld inspirerende ideeën die gepost worden via Twitter.

Op de voorpagina van TwtSpire staan allerlei verschillende goede, minder goede, ludieke en ook een paar onzinnige ideeën. De ideeën variëren een app waarmee je door een foto te sturen je verteld wat voor soort spin je zojuist gedood hebt, tot een app die je exact verteld wat de beste ratio van chips en dipsaus is.

Maar ook ideeën voor websites zijn er te vinden zoals een site die alle goede postings van Facebook verzameld.

Om verdieping te geven, of een bepaalde selectie te maken, kun je terecht op een aantal tabs die alleen app ideeën geven, alleen websites of een sectie die Hot Ideas heet. Per idee kun je middels een ‘thumbs up of thumbs down icoon aangeven of je een idee top of flop vindt. Als ik een developer was of een Venture Capatalist dan zou ik hier regelmatig te vinden zijn.

©Twittermania /via @laurenl

Gerelateerde artikelen

Reageer...