twittermania.nl

facebook rss

Afgelopen dinsdag maakten we al melding van het feit dat de overname van de immens populaire Twitter client Tweetdeck door Twitter een feit was. Dé vraag die op bijna ieders lippen brandde was of TweetDeck in de toekomst nog wel, concurrerende, social media platforms als Facebook en LinkedIn zou blijven ondersteunen. TweetDeck, en bijvoorbeeld ook Seesmic en Hootsuite, worden namelijk vooral gebruikt omdat ze de mogelijkheid bieden om meerdere sociale netwerken tegelijkertijd te monitoren en te updaten.

Toen gisteren dus het nieuws officieel werd bevestigd, was dat één van de vragen die de meeste vraagtekens opriep. In wat wederom een staaltje briljante communicatie was kreeg Marshall Kirkpatrick van ReadWriteWeb dit briljante antwoord van Jodi Olson, Twitters verantwoordelijke voor Corperate Communications:

“Short answer is, we’ll continue to invest in the TweetDeck that you know and love.”

Hoewel het er niet met zoveel woorden staat, ze heeft nog 58 van de 140 karakters niet gebruikt, mogen we blijkbaar concluderen dat deze feature van TweetDeck voorlopig ondersteund blijft worden. Ik ben voor!

Bron: ReadWriteWeb ©Twittermania

Gerelateerde artikelen

Reageer...