twittermania.nl

facebook rss

Foutje, bedankt!“, zeggen ze dan in Utrecht. Een woordvoerder van de politie in Utrecht heeft dat vandaag waarschijnlijk wel al heel wat keren moeten zeggen. Hij plaatste per ongeluk via yFrog een foto op Twitter waarop de gebruikersnaam en wachtwoord te zien waren van de Twitter-account van de Utrechtse politie. De woordvoerder wilde een plaatje laten zien van een helikopter die dinsdagnacht boven Utrecht vloog. Op de foto van een computerscherm was echter ook overduidelijk een papiertje met een gebruikersnaam en wachtwoord te zien. Die was op de monitor geplakt.

RTV Utrecht ontdekte de foto en lichtte de politie in. De foto is inmiddels verwijderd, maar de woordvoerder had eerder al het wachtwoord gewijzigd.

©Twittermania @bertiebee

Gerelateerde artikelen

Reageer...