twittermania.nl

facebook rss

Twitter is serieus Nederland aan het ontdekken volgens mij. Nadat we eerder deze week zagen dat de Twitter website eindelijk ook in het Nederlands is te gebruiken heeft Twitter nu ook een eigen Nederlandse corporate account @twitter_nl! Vanmiddag verwelkomde het account alle Nederlandse tweeps met een vrolijk welkomsbericht. Ik hoop dat @twitter_nl zo actief blijft, want inmiddels heeft het account al 3 tweets verstuurd, en sommige officiële accounts zijn een stuk rustiger.

Sinds Twitter als regel heeft ingesteld dat alléén officiële accounts de term Twitter in hun naam mogen gebruiken weten we dat dit geen parodie of hoax is, wat de berichtgeving van het account dus erg betrouwbaar maakt. Dat is overigens ook de reden dat ons account @tweetsmania is in plaats van twittermania!

Naschrift: net na het publiceren van het artikel heeft @twitter_nl een andere avatar gekregen die ik jullie niet wilde onthouden!

Naschrift2: Het @twitter_nl account blijkt tocht niet van Twitter zelf te zijn, maar wordt wel ondersteund door Twitter. Dat blijkt uit deze tweet van @delbius:

@twitter_nl is a community account run by some awesome moderators — we aren’t running it ourselves.

©Twittermania @Hermaniak /via @nl_twop1000 Die direct zijn nieuwe speeltje ertegenaan gooide!

Gerelateerde artikelen

1 reactie to “Twitter start eigen NL-account @Twitter_nl”

  1. Tom says:

    @afbeelding
    Klopt! http://t.co/VGhcfbp <– deze had ik even met een potlood snel getekend, in afwachting van de echte avatar.

Reageer...