twittermania.nl

facebook rss

Twitter huurt extra kantoorruimte

Door op 8 - 10 - 2011 14:00

Het komende jaar verhuist Twitter naar een nieuw kantoor, het Market Square Building in San Francisco. Daar wordt op dit moment druk verbouwd en waarschijnlijk is het gebouw halverwege 2012 klaar. Intussen in Twitter nu al uit z’n jasje aan het groeien. Het huidige kantoor in Folsom Street is te klein en daarom heeft Twitter tijdelijk 3.000 vierkante meter extra gehuurd in het nabijgelegen¬†Convention Plaza.

Foto: Het Convention Plaza aan 3rd street in San Francisco

Het personeelsbestand van Twitter blijft onstuimig groeien. Er zijn nu al 678 mensen in dienst en er zijn op dit moment 112 vacatures. Als de groei in dit tempo doorgaat, heeft Twitter tegen de tijd dat het bedrijf intrekt in Market Square Building meer dan 1.000 werknemers.

via San Francisco Business Times, ©Twittermania @bertiebee

Gerelateerde artikelen

Reageer...