twittermania.nl

facebook rss

De finale van The Voice of Holland was gisteravond en vannacht natuurlijk weer hèt onderwerp op Twitter. Op het hoogtepunt van de tv-show, tussen 21.00 en 22.00 uur, werden in een uur tijd bijna 105.000 tweets over #tvoh verstuurd. Dat zijn bijna 30 tweets per seconde. In totaal werden gisteravond en vannacht meer dan 280.000 Twitterberichten over de talentenshow verzonden, blijft uit cijfers van RTReporter.

Voorspellingen van de uitslag op basis van Twitter, bleken er behoorlijk naast te zitten. Zo wees de website WieWintTheVoice de Brit Paul Turner aan als winnaar, maar hij eindigde in de finale als vierde en laatste.

Het was zangeres Iris Kroes die The Voice of Holland uiteindelijk won. WieWintTheVoice had voorspeld dat zij op de derde plaats zou eindigen.

De finale van #tvoh werd gisteravond door iets meer dan 3,6 miljoen mensen bekeken.

©Twittermania @bertiebee

Gerelateerde artikelen

Reageer...