twittermania.nl

facebook rss

De aanvoerder van de Engelse voetbalclub Queen Park Rangers, Joey Barton, is door de voetbalbond FA aangesproken op z’n Twittergedrag. Barton had in een tweet een voorspelling gedaan van de uitslag van de wedstrijd tussen Manchester United en Manchester City die dit weekend wordt gespeeld. De FA ziet dat als ‘voorkennis’ die gebruikt zou kunnen worden in het enorme gokcircuit in Groot-Brittannië. Barton heeft een officiële waarschuwing gekregen van de voetbalbond, zo laat hij in een tweet weten.

De waarschuwing is al de dertigste die Barton heeft gekregen sinds hij begon met twitteren. “Stop maar met het sturen van die brieven. Zonde van het papier”, zegt de voetballer.

“Volgens de FA mag ik mijn mening niet geven over mogelijke uitslagen van voetbalwedstrijden”, aldus Barton. “Deze mensen staan zo ver van de realiteit dat het haast onwerkelijk is”.

©Twittermania @bertiebee

Gerelateerde artikelen

Reageer...