twittermania.nl

facebook rss

Zelden zag ik een spel zo snel zo veel aanhangers krijgen. Ik heb het natuurlijk over Wordfeud. Mijn timeline was bijna doorlopend woordjes aan het leggen, uitdagers aan het zoeken, highscores aan het tweeten of mensen die ‘vals speelden’ via tools aan het afbranden. Het leek er wel even op alsof mijn hele timeline aan de keukentafel het aloude familiespel had herontdekt. Maar Wordfeud kan wellicht inpakken, ik ontdekte vanmorgen namelijk Twitterscrabble!

De Belgische site Twitterscrabble laat je, nadat je bent ingelogd, uit een aantal stenen een woord neerleggen van maximaal 140 tekens. Natuurlijk wilde ik het ook proberen, maar helaas ben ik niet zo’n spelletjesfanaat, dus beoordeel het niet op de scrabble kwaliteit van mij:

Mijn woord was dus ‘Wordfeudkiller’, nadat ik hem gelegd had zag ik dat ik daarme 32 punten gescoord had:

Dat had ik ook tijdens het leggen kunnen zien, maar toe was ik te druk bezig met letters zoeken. Je hoeft alleen op de letters te klikken om ze in je tweet te plaatsen. Ben je klaar, dan klik je op Tweet en dan wordt de tweet verstuurd.

Het nut? Je kunt er elke dag het bordspel Scrabble Trickster mee winnen, de actie loopt nog tot 3 april, maar helaas zag in in de spelregels (pdf) dat alleen Belgische twitteraars kunnen winnen. Bummer, zal ik dan toch maar #Drawsome gaan spelen?

Bron: Digitalbuzzblog ©Twittermania @Hermaniak

Gerelateerde artikelen

Reageer...