twittermania.nl

facebook rss

Olympische zwemster @BeckAdlington stopt tijdens de aanstaande Olypische Spelen in London met Twitter heeft ze gezegd. Adlington, meer dan 50.000 volgers inmiddels, doet dat niet omdat het niet mag tijdens de Spelen, integendeel. Maar ze doet het omdat de reacties van enkele trollen haar zo onzeker maken dat ze die tijdens dit sportieve hoogtepunt liever kwijt dan rijk is. Ze heeft haar volledige concentratie nodig voor de prestaties in het water.

Adlington ziet er, voorzover ik kan beoordelen, helemaal niet verkeerd uit, ze zou zelfs knap genoemd kunnen worden. Gespierd is ze wel, maar dat mag je ook wel verwachten van een zwemkampioene die uitkomt in het belangrijkste sportevenement ter wereld.

Maar voor elke 10 leuke opmerkingen die ze via Twitter krijgt, en heus niet alleen over haar uiterlijk, zit er altijd wel 1 tussen die een vervelende opmerking moet maken. Dat zijn trollen, twitteraars die denken dat ze anoniem alles kunnen maken en celebs er behoorlijk ‘last’ van. Zij in ieder geval wel.

Voor haar fans is het gelukkig maar een tijdelijke stop, na de Spelen gaat ze gewoon weer door, alleen ‘nu even niet’!

Bron ©Twittermania @Hermaniak

Gerelateerde artikelen

Reageer...