twittermania.nl

facebook rss

Naast mijn dagelijkse schrijfsels voor Twittermania, help ik bedrijven bij hun online communicatie en vaak gaat het dan om het hoe en waarom van social media. Bedrijven snappen vaak wel dát ze ‘iets moeten’ met social media. Maar wat, en hoe en wanneer en wie? En meer van dergelijke vragen. Dat komt allemaal voorbij in de strategie die ten grondslag ligt aan de activiteit, het startpunt van je activiteiten is daarbij van belang, en pas daarna komt de uitvoering. Vanmorgen attendeerde een tweet van @brechtjedeleij me op een cheatsheet waarin de algemene en specifieke uitwerking voor Twitter (en Facebook) staat. Handig om eens door te lezen of naast je beeldscherm te hangen.

Onderstaande cheatsheet/infographic is een Nederlandse vertaling van het origineel dat ook als pdf te downloaden is.

Bron ©Twittermania @Hermaniak

Gerelateerde artikelen

Reageer...